Knappe, rubberen, lekkere kaplaarzen

Posted on July 13, 2010

Now playing: Wrestlemania, fuck yeah!

Een reisdag vanaf een regenachtig Schiphol naar Jamaica, NY heeft ons één belangrijk ding geleerd: in Ierland lijken rubberen kaplaarzen helemaal de bom. Liefst stijlvol met zand versierd. Zowel voor dames als heren. Wat bezielt die mensen…

Anyways, we hebben geen full cavity search door Homeland Security hoeven ondergaan, nog geen enkele wolkenkrabber gespot, en Martijn zit al 10 minuten tv te kijken zonder maar één commercial te hebben gezien. Wat is dit voor land?!?!!?! Gelukkig hebben we hier op de hotelkamer wat bij de benzinepomp op de hoek gescoorde Budweisertjes en is de laatste True Blood zojuist binnengetorrent. Die gaan we zo maar even kijken…

Morgen beginnen we echt, auto ophalen en plankgas naar Pennsylvania Dutch Country, op zoek naar een Amish Paradise in Intercourse.

0 Comments on Knappe, rubberen, lekkere kaplaarzen

Closed