Intercourse, it’s not what you think it is

Posted on July 14, 2010

Now playing: Weird Al Yankovic - Amish Paradise

De auto diende even opgehaald te worden op JFK. Om daar te komen besloten we niet zoals gisteren na aankomst lui (en duur) een taxi te pakken, maar een City Bus te pakken naar het vliegveld. Het is ons gedurende 3 kwartier eigenhandig gelukt die bus etnisch divers te maken, geen geringe prestatie.

Op het moment dat we in de auto stapten, startte naast de motor ook de regen. En geen zielig buitje, nee, gewoon stromende regen. De skyline was dus weinig meer dan een grauwe mist in de verte. 3 staten doorgecrossed, voor de oplettenden, New York, New Jersey en Pennsylvania, alwaar we het pittoreske Dutch Country hebben opgezocht. Amish in klederdracht, in huifkarren en op stepjes, tourist-traps waar je met geurkaarsen en bergen kitsch bedwelmd wordt. De snorloze baarden doen vermoeden dat Professor Barabas ook uit deze contreien afkomstig is.

Bij het Stolzfus Meat Restaurant een all-you-can-eat regeling getroffen waarna al snel bleek dat we niet zoveel eten. De eerste serving van fried chicken, worsten, meatloaf, pepper-cabbage, apple sauce, mash en dikke jus was al teveel. Niet verrassend, wel erg lekker. Groot glas melk ernaast, goed te doen.

Vandaag naar Gettysburg en verder richting Georgetown. Morgen Arlington, Smithsonian en in The White House vragen om TP.

2 Comments on Intercourse, it’s not what you think it is

Closed

  1. Broer says:

    Oeh… we kunnen ook comments doen, leuk!
    Zo te lezen hebben we in NL dus nu ongeveer hetzelfde weer, dezelfde mensen en is eigenlijk het voornaamste verschil met NL dat de porties food in de restaurants groter zijn? Hmm… ik wacht met smart de rest af!

  2. Iris says:

    Intercourse? That’s awesome!